IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA

Els implants dentals són la millor solució per la substitució permanent d’una o vàries peces dentals. Les fixacions de titani es col·loquen a l’interior del maxil•lar o de la mandíbula sempre emprant anestèsia local, sense cap mena de dolor pel pacient, i que, amb una higiene adequada, durarà de forma indefinida.

Els implants dentals milloraran la seva qualitat de vida. Recuperarà la funcionalitat de la zona afectada, millorarà la seva estètica dental i també la seva salut que no deixa de ser el factor més important per nosaltres.
Els implants garanteixen una estètica en la majoria de casos molt superior a la dentadura original del pacient. Els nostres pacients no sols aconseguiran una boca sana sinó també un somriure estètic i saludable.

En intervencions complexes, si es considera oportú, podem oferir als nostres pacients la possibilitat de realitzar el tractament sota un sedació conscient, on el pacient es troba contínuament monitoritzat i sota la supervisió d’un equip d’anestesistes que es traslladen a la clínica, sempre buscant el màxim confort dels nostres pacients.

Per últim, parlar de la possiblitat de col·locar les dents en les 24 hores següents a la intervenció quirúrgica, sempre i quan el tipus de pròtesi ens ho permeti. Pregunti’s i resoldrem els seus dubtes sense cap compromís.

Implantologia i cirurgia

¿Estàs interessat en aquest tractament?​